Fin överraskning från ovan!

December 12, 2013 at 7:46 am


Parkbesökare överraskade av korgar med Rawson’s Retreat – levererade från himlen!

Tänk dig att du befinner dig i en park för en mysig picknick och att det plötsligt dyker upp tre helikoptrar ovanför dig och ditt sällskap. Tänk dig sedan att det från helikoptrarna släpps ner en korg full med vin framför dig. Hur skulle du reagera då? Precis det här inträffade i en park i Stockholm förra veckan, tack vare det australiensiska vinmärket Rawson’s Retreat. Planen var att överraska parkbesökare med en korg innehållande en flaska Rawson’s Retreat’s Shiraz Cabernet och två vinglas. Självklart blev detta tilltag mycket uppskattat!

Jonas Wallskog var en av dem som fick en korg från ovan. “Det var riktigt crazy”, säger han. “Vi bara satt där på en bänk och så kom det 3 helikoptrar från ingenstans och förde ett himla liv. Vi blev galet förvånade när de skickade ner en korg med vin! Det var helt overkligt!”

Huvudobjektet i hela överraskningsidén är vinet Rawson Retreat s Shiraz Cabernet – en blandning av premium shiraz och cabernet sauvignon-druvor som odlas över hela sydöstra Australien. Helikopteröverraskningen var en del i vår kampanj “everyday can be a retreat”, säger Anna Andrée Jeppe, Brand Business Manager på Rawson’s Retreat i EMEA.